Podbean vs Libsyn vs Buzzsprout: Care este cel mai bun în 2022?

În această recenzie, voi compara trei platforme principale de găzduire a podcasturilor: Podbean, Libsyn și Buzzsprout. Voi acoperi avantajele și dezavantajele fiecăruia, caracteristicile cheie și instrumentul de a alege în funcție de preferințele dvs.

Declinare de responsabilitate: Acest articol conține linkuri afiliate, unde pot primi un mic comision fără niciun cost pentru dvs. dacă decideți să achiziționați un plan plătit. Toate aceste instrumente sunt cele pe care le recomand pe deplin. Puteți citi dezvăluirea completă a afiliaților în politica mea de confidențialitate.

Podbean vs Libsyn vs Buzzsprout: prezentare generală.

Boabe de fasole:

Podbean este o platformă de publicare și monetizare podcast cu pachete premium, plătite și gratuite de găzduire. Incorporează instrumente de publicare, gestionare, distribuție și analiză într-un singur pachet de podcasting ușor de utilizat. De asemenea, are aplicații pentru dispozitive iPhone și Android.

Imagine de copertă de Podbean

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale Podbean:

 • Editare ușoară, programată – Nu există o curbă de învățare pentru nimeni cu Podbean. Puteți utiliza interfața intuitivă pentru a publica un podcast cu doar câteva clicuri. De asemenea, vă puteți programa podcast-urile în avans.
 • Găzduire nelimitată – Nu există limite pentru descărcări, episoade sau timp de înregistrare.
 • Site web profesional – Veți obține un constructor de site-uri web și alte instrumente pentru a crea un site podcast gratuit pentru a vă găzdui emisiunea. De asemenea, puteți alege dintr-o varietate de teme de site-uri podcast profesionale personalizabile.
 • Integrarea domeniului personalizat – Platforma vă permite să utilizați propriul domeniu de marcă pentru site-ul dvs.
 • Publicare podcast mobil: puteți utiliza telefonul pentru a programa și publica episoade de podcast.
 • Distribuție și promovare: Podbean vă ajută să vă prezentați podcast-ul potențialilor ascultători și să vă extindeți publicul. Puteți distribui podcast-urile dvs. către Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify și aplicațiile proprii de podcast Podbean.
 • Statistici podcast – Statisticile complete Podbean vă vor oferi toate informațiile despre performanța podcastului.
 • Generare de bani: Podbean oferă trei opțiuni de generare de bani, și anume publicitate podcast, conținut premium și sponsor.
 • Transmisie live – Vă puteți extinde podcast-ul cu emisiuni audio live în timp ce vă atrageți publicul, trimițându-le mesaje instantanee și apelându-le la emisiunile dvs. live.
 • Aplicația Podbean Podcast – Aplicația Podbean Podcast este disponibilă pe dispozitive iOS și Android și vă permite să înregistrați, să editați și să postați episoade de podcast de pe telefon.

Consultați recenta mea recenzie detaliată Podbean pentru mai multe informații.

Libsyn:

Libsyn reprezintă Liberated Syndication și vă permite să livrați, să găzduiți și să urmăriți tipul de emisiune de podcast dorită. Acest serviciu de găzduire poate simplifica fluxurile de lucru, poate spori livrarea de conținut și poate angaja podcasterii și comunitățile lor de pretutindeni. În prezent găzduiește peste 75.000 de podcast-uri în întreaga lume.

Imagine de copertă Libsyn

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale Libsyn:

 • Statistici podcast certificate IAB v2.0: Libsyn oferă analize aprofundate ale audienței și statistici certificate AB v2.0. Statisticile conforme IAB v2.0 vă ajută, de asemenea, potențialii investitori, le arată sponsorilor și agenților de publicitate valoarea și încrederea în dvs. ca gazdă podcast.
 • Optimizare și publicare personalizată a episodului: această caracteristică include optimizarea podcast-urilor Apple, integrarea ușoară a pluginurilor de publicare pentru utilizatorii site-ului WordPress, fluxuri RSS 100% compatibile cu platformele majore de consum podcast etc.
 • Player media HTML5 personalizat – Ajungeți la publicul dvs. mobil cu un player media sau audio personalizat pentru a vă alinia la emisiunea și marca dvs.
 • Mini-site-ul Podcast Page: Puteți utiliza mini-site-urile Libsyn dacă nu aveți deja site-ul dvs. de podcast. Aceste site-uri reprezintă destinația de ascultare potrivită pentru telefoane mobile.
 • Aplicație pentru smartphone – Aplicații mobile personalizate disponibile pentru dispozitive iOS sau Android.
 • Domeniu personalizat – Adăugați un strat de branding în programul și pagina dvs. cu domeniul personalizat.
 • Color Swatches – Personalizați-vă playerul de podcast și pagina cu culorile mărcii dvs. pentru a vă menține marca constantă.
 • Instrumente de publicitate și generare de bani: obțineți acces la opțiuni de publicitate și generare de bani, cum ar fi spațiile publicitare selectate manual, aderarea la anunțuri și direcționarea.

Focar buzzing:

Buzzsprout este o platformă de găzduire a podcasturilor care vă ajută să găzduiți, să promovați, să generați bani și să urmăriți emisiunile dvs. de podcast. Platforma este potrivită pentru orice gazdă de podcasturi, de la începători la experți, și oferă funcții precum gestionarea fluxurilor RSS, un site gratuit de podcasturi, playere încorporate personalizate și multe altele.

Buzzsprout: platformă de găzduire podcast

Iată o listă cu caracteristicile cheie ale Buzzsprout:

 • Distribuirea podcasturilor – enumerați podcasturile dvs. pe podcasturile Apple, Spotify, podcasturile Google și multe altele și ajungeți la milioane de ascultători potențiali.
 • Statistici avansate – Obțineți statistici, cum ar fi descărcările totale, ce aplicații utilizează ascultătorii dvs. pentru a asculta podcast-ul dvs., ce directoare de podcasturi folosesc cel mai mult etc.
 • Serviciu gratuit de găzduire a podcasturilor timp de 90 de zile – Podcast-ul Buzzsprout este gratuit în primele trei luni.
 • Magic Mastering: Magic Mastering vă ajută să îmbunătățiți automat fișierele audio și să le optimizați pentru a se potrivi celor mai bune practici pentru cuvântul vorbit.
 • Optimizarea automată a episodului: Buzzsprout poate optimiza automat orice tip de fișiere, rate de biți sau etichete ID3. Puteți posta episodul imediat sau puteți crea postări programate.
 • Conținut dinamic: instrumentul de conținut dinamic al platformei vă permite să adăugați și să eliminați segmente intro și outros din și din episoadele emisiunii dvs. de podcast.
 • Transcrieri: Buzzsprout vă permite să transcrieți emisiunea podcast pentru optimizarea motorului de căutare, cititorii de viteză și persoanele cu deficiențe de auz.
 • Podcast Player – Buzzsprout vă permite să adăugați un podcast player personalizabil pe site-ul dvs. web doar cu un fragment de cod. Îl puteți folosi pentru a vă monitoriza și partaja episodul pe rețelele de socializare.
 • Generare de bani – Generați venituri din podcastul dvs. utilizând piața afiliată Buzzsprout.
 • Marcaje de capitol: Marcatoarele de capitol le permit fanilor să navigheze către segmentele lor preferate, să știe ce urmează sau să treacă peste spoilere.
 • Podcast-uri multiple cu membri ai echipei nelimitate – Creați podcast-uri nelimitate cu un singur cont și adăugați câți membri doriți pentru a vă gestiona podcast-ul.
 • Visual Soundbites: această caracteristică vă permite să creați trailere video scurte pentru podcast-urile dvs. pentru a le promova pe social media.
 • Obțineți actualizări – Acesta va fi actualizat de fiecare dată când atingeți o etapă majoră.
 • Website personalizat: vă permite să creați un site web pentru a vă găzdui podcast-urile cu propriul domeniu.

Citiți recenzia mea aprofundată Buzzsprout pentru mai multe detalii.

Comparație punct cu punct.

Să începem cu o comparație pas cu pas între Podbean și Libsyn vs Buzzsprout:

 1. Crearea site-ului web Podcast
 2. Statistici și analize
 3. Opțiuni de publicitate și generare de bani
 4. Distribuirea și promovarea podcasturilor
 5. Player podcast încorporabil
 6. Integrări ale terților
 7. Aplicatie mobila
 8. Relații Clienți
 9. Planuri de stabilire a prețurilor

1. Crearea de site-uri web podcast.

Crearea unui site podcast este esențială dacă nu aveți un site web propriu. Podbean, Libsyn și Buzzsprout oferă această caracteristică cu toate planurile lor.

Boabe de fasole:

Podbean vă permite să creați un site web destul de repede cu diverse teme de site-uri web pre-construite, atât plătite, cât și gratuite.

Teme de site-uri web Podbean

Puteți alege un subiect care se aliniază cel mai mult la nișa și obiectivele podcastului dvs. Există, de asemenea, opțiuni pentru a personaliza elemente precum imaginea antetului, fonturile, culorile de fundal, imaginea de fundal, stilul, subdomeniul etc.

Planurile plătite oferă, de asemenea, opțiuni avansate de personalizare și un domeniu personalizat. Vă puteți previzualiza rapid site-ul înainte de publicare pentru a vă face o idee despre cum arată produsul final.

Libsyn:

Libsyn vine cu o pagină de podcast „Mini Sites” care funcționează ca un loc pe care îi puteți trimite vizitatorilor dvs. să vă acceseze podcasturile. Pagina va consta din episoadele dvs. de podcast, rezumatul rapid al episodului, postări text, player media HTML5, widgeturi pentru rețelele sociale etc.

Iată cum ar arăta site-ul dvs. final de podcast:

Crearea site-ului web Libsyn

Puteți să-l personalizați pentru a se potrivi cu marca podcastului dvs., editând elemente precum antetul, culorile temei, culoarea fontului titlului etc.

Focar buzzing:

Buzzsprout vă permite, de asemenea, să creați un site simplu pentru a vă găzdui podcast-ul, împreună cu un domeniu personalizat și opțiuni de partajare socială. Există, de asemenea, opțiuni de previzualizare pentru site-urile desktop și mobile.

Crearea site-ului web Buzzsprout

Puteți schimba culoarea de fundal și imaginea site-ului pentru a vă personaliza brandingul. Deși nu există multe opțiuni de personalizare sau chiar șabloane de site-uri web, veți obține pagini implicite ușor de navigat.

Câștigător: Podbean.

Podbean este câștigătorul clar aici pentru creatorii de podcasturi care doresc un site personalizat datorită numeroaselor sale teme de site-uri, domeniu personalizat și opțiuni de personalizare versatile.

2. Player podcast încorporabil.

Dacă aveți deja un site podcast, puteți pur și simplu să încorporați playerul podcast pe site-ul dvs. Playerul încorporabil este, de asemenea, convenabil pentru partajarea conținutului dvs. în directoare și aplicații podcast.

Boabe de fasole:

Playerul încorporabil al lui Podbean este simplu, fără clopote și fluiere și afișează imaginea antetului și titlul podcastului dvs.

Jucător Podbean

Puteți să-l încorporați pe site-ul dvs. sau pe pagina de blog folosind un cod widget. Există mai multe opțiuni de personalizare care se potrivesc temei mărcii dvs., inclusiv culoarea jucătorului, înălțimea, fontul și multe altele.

Libsyn:

Libsyn are un player media HTML5 personalizat pentru mobil, care vă ajută să afișați toate episoadele sau doar un episod. În afară de audio, puteți distribui fișiere PDF și videoclipuri prin fluxul RSS.

Libsyn Player

Există multe opțiuni de personalizare, inclusiv dimensiuni personalizate, setări pentru miniaturi, ora de pornire personalizată, direcția de redare și culori personalizate.

Focar buzzing:

Buzzsprout are, de asemenea, un generator de player încorporat pentru încorporarea podcasturilor pe site-ul dvs. web. Puteți personaliza culorile și vă puteți controla complet auzul.

Platforma de podcasting vă permite să alegeți între două opțiuni de jucător:

 • Jucător independent pentru fiecare episod.
 • Mai multe episoade în single player.
Buzzsprout - Player podcast încorporabil

Trebuie doar să lipiți codul furnizat în partea dreaptă a site-ului pentru a încorpora și a utiliza playerul.

Câștigător: Libsyn.

Libsyn este câștigătorul aici datorită mai multor opțiuni de personalizare și capacității de a încorpora videoclipuri și PDF.

3. Statistici și analize.

Statisticile și analizele vă ajută să determinați performanța podcast-urilor dvs. și dacă eforturile dvs. dau rezultate sau nu.

Boabe de fasole:

Podbean oferă statistici cuprinzătoare și o vizualizare cuprinzătoare a performanței podcast-ului dvs., inclusiv descărcări, tendințe, geografii ale ascultătorului și multe altele.

De asemenea, puteți vedea o imagine de ansamblu completă a interacțiunii dvs. cu podcastul și utilizatorul, pe baza numărului dvs. de urmăritori, comentarii și aprecieri.

Iată toate statisticile pe care le puteți urmări cu Podbean:

 • Top 10 episoade pentru diferite intervale de date.
 • Geografii ale ascultătorilor pentru a vă spune de unde ascultă publicul.
 • Descărcări totale în funcție de ora din zi.
 • Date unice de păstrare a utilizatorilor.
 • Tabelul agentului utilizatorului pentru a vă spune ce dispozitive și aplicații utilizează publicul dvs. pentru a asculta podcastul dvs.
Statistici Podbean

Puteți chiar să adăugați informații de interacțiune cu utilizatorii pentru a înțelege de ce episoadele dvs. funcționează sau nu. Cu toate acestea, trebuie să aveți unul dintre planurile plătite pentru a accesa statistici avansate și informații despre implicarea utilizatorilor.

Libsyn:

Libsyn oferă statistici podcast certificate IAB v2.0 și informații despre audiență. Standardele IAB includ următoarele filtre și practici de măsurare pentru claritate.

Platforma vă permite să măsurați statisticile agenților utilizatorilor, popularitatea globală, concentrarea audienței, statisticile țintă, statisticile social media, descărcările totale etc.

Iată tot ce puteți măsura cu Libsyn:

 • Statisticile agentului utilizatorilor vă indică ce platformă oferă cele mai multe descărcări și unde se îndreaptă publicul dvs. pentru podcast.
 • Harta geografică de căldură care vă permite să identificați popularitatea globală și concentrarea publicului.
 • Statistici despre destinații pentru a vă oferi o idee despre detaliile descărcării pentru destinații.
 • Statistici de socializare.
 • Descărcați statistici pentru zi, săptămână și lună.
 • Selectorul intervalului de date pentru a examina descărcările istorice specifice și intervalele de date.
 • Statistici și defalcări ale episodului pentru a obține statistici detaliate despre geo, destinație și agent de utilizator specific fiecărui episod pe care îl publicați.

Există, de asemenea, o opțiune de a exporta aceste tendințe și analize utilizând rapoarte statistice descărcabile. Cu toate acestea, trebuie să achiziționați planuri Libsyn Advanced 400+ sau mai mari pentru a accesa funcția de analiză și raportare avansată Libsyn.

Focar buzzing:

Tabloul de bord Buzzsprout oferă, de asemenea, acces la valori precum descărcările totale în timp, statistici ale ascultătorilor, cele mai populare directoare de podcasturi și multe altele.

Designul tabloului de bord este ușor de utilizat, facilitând analiza datelor chiar și pentru începători.

Iată tot ce puteți măsura cu Buzzsprout:

 • Numărul total de ascultători pentru fiecare episod în primele 90 de zile.
 • Ce aplicații folosește publicul pentru a asculta podcast-urile dvs.
 • Din ce locație geografică ascultă podcast-urile dvs.?
 • Descărcări totale de episoade.
 • Prezentare generală a podcasturilor.
Statistici Buzzsprout

Veți găsi, de asemenea, un predictor de podcast pe tabloul de bord care prezice câte descărcări vă veți aștepta pentru următorul dvs. episod.

Buzzsprout Podcast Predictor

Câștigător: Buzzsprout.

Deși toate oferă informații similare, Buzzsprout câștigă aici, deoarece oferă statistici avansate cu toate planurile sale. Mi-a plăcut și modul în care Podbean prezintă toate statisticile și datele de pe tabloul de bord. Este foarte vizual, ceea ce face ușor să analizăm totul.

4. Opțiuni de publicitate și generare de bani.

Boabe de fasole:

Metodele de monetizare și publicitate ale Podbean includ:

 • Publicitate podcast – Vă permite să vă listați podcast-ul pe piața de publicitate Podbean gratuit pentru a fi asociat cu potențiali agenți de publicitate.
 • Serviciu premium Podcast – Puteți fi plătit pentru conținut podcast cu mai multe niveluri de abonament sau vânzări cu un singur episod.
 • Utilizator: puteți crea o „Pagină de utilizator” pentru podcast și puteți permite fanilor să vă susțină conținutul cu donații lunare recurente.
Opțiuni de monetizare Podbean

Puteți urmări venitul și afișarea anunțurilor în tabloul de bord. Toate aceste opțiuni de generare de bani sunt, de asemenea, integrate în tabloul de bord. Cu toate acestea, trebuie să achiziționați planuri avansate pentru a utiliza toate aceste opțiuni de generare de bani.

De asemenea, puteți transmite în flux evenimentele dvs. și puteți câștiga bani prin vânzarea de bilete virtuale pentru evenimentele dvs. live. Ascultătorii vă pot trimite chiar cadouri virtuale care pot fi convertite în dolari SUA, permițându-vă să primiți banii înapoi.

Libsyn:

Libsyn vă permite să vindeți spațiu publicitar dacă emisiunea dvs. primește cel puțin 5.000 de descărcări în SUA în termen de 30 de zile de la lansare. De asemenea, va trebui să completați formularul W-9 în scopuri fiscale.

Libsyn oferă două opțiuni de generare de bani și de publicitate:

 • Anunțuri cu citire live – Puteți citi recenzii sau mărturii în timp real în timpul episodului podcast.
 • Anunțuri cusute: redați o reclamă audio în timpul podcastului dvs. pentru a face publicitate unui produs.

Ponderea veniturilor este o împărțire de 50/50 din plata campaniei publicitare.

Libsyn are, de asemenea, instrumente de aderare la anunțuri, care includ anunțuri în fișierele lor, care sunt direcționate în mod specific către anumite locații geografice. De asemenea, puteți vinde abonamente la conținutul dvs. pentru a genera bani din conținut audio și video, fișiere PDF și episoade suplimentare.

Focar buzzing:

Buzzsprout oferă podcasterilor acces la o piață afiliată pentru a-și genera bani din podcast. Vă ajută să potriviți și să colaborați cu programe afiliate precum Allswell, Buzzsprout, Instacart etc.

Program de afiliere Buzzsprout

Instrumentul va adăuga automat linkul afiliat în notele episodului podcast după ce deveniți afiliat. Cu programul de afiliere Buzzsprout, primiți 15% din totalul achiziției, iar ascultătorii dvs. beneficiază de o reducere de 20% la prima comandă și transport gratuit la comenzile de peste 50 USD.

Buzzsprout este, de asemenea, partener cu Podcorn pentru a vă ajuta să găsiți recomandări de marcă adecvate pentru podcast-ul dvs.

Porumb Buzz Sprout Cob

De asemenea, veți putea gestiona podcast-uri nelimitate într-un singur cont și veți oferi acces la cont membrilor echipei nelimitate.

Câștigător: Podbean.

Podbean oferă opțiuni de monetizare mai diverse, urmate de Libsyn și Buzzsprout.

5. Funcții de promovare și distribuție a podcasturilor.

Boabe de fasole:

Podbean vă permite să trimiteți podcastul dvs. la cele mai populare directoare de podcasturi, inclusiv Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music etc. Alte opțiuni includ Pandora, TuneIn + Alexa, iHeartRadio, PlayerFM, Listen Notes, Stitcher, Podcast Addict și Deezer.

Directoare Podbean

Trebuie pur și simplu să copiați și să inserați adresa URL a fluxului RSS pentru a trimite fișierele la aceste aplicații.

În plus, trimiterea episoadelor de podcast pe Apple Podcast le face disponibile automat în directoare precum Overcast, Pocket Cast, Castro și Castbox.

Există, de asemenea, o funcție „Alexa Skill” care face automat toate noile episoade de podcast disponibile pe dispozitivele Alexa. Podcast-urile dvs. sunt, de asemenea, disponibile instantaneu pe aplicațiile Podbean pentru iOS și Android.

Podbean oferă, de asemenea, o funcție de partajare automată socială, care partajează automat noile emisiuni de podcast pe canalele de social media conectate. Vă permite să partajați conținutul dvs. pe Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Tumblr și WordPress.

Opțiuni de partajare socială Podbean

În plus, soluția sa de gestionare a anunțurilor vă permite să vă concentrați asupra producerii podcast-ului dvs. prin inserarea automată a anunțurilor.

Libsyn:

Libsyn vă permite să distribuiți și să găzduiți nu numai audio, ci și fișiere PDF și videoclipuri. Puteți trimite podcast-urile dvs. în directoare precum Spotify, Apple Podcasts, podcast-uri Google, Deezer, Soundcloud, TuneIn și multe altele.

Opțiunile de partajare socială includ Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube și multe altele.

Puteți utiliza instrumente de editare în bloc încorporate pentru a adăuga sau a elimina conținut din orice destinație doriți.

Alte caracteristici de distribuție includ:

 • Capacitatea de a controla unde și când postezi.
 • Optimizarea podcast-ului Apple.
 • Feed RSS 100% compatibil.
 • Suport pentru încărcare FTP.
 • Trimiterea automată către directorul Libsyn.
 • Publicare integrată pe mai mult de 20 de platforme podcast.

Focar buzzing:

Buzzsprout vă permite să trimiteți podcast-urile dvs. în următoarele directoare:

 • Podcast-uri Apple
 • Spotify
 • Podcast-uri Google
 • Amazon Music
 • Capsator
 • IHeart Radio
 • Pandora
 • TuneIn + Alexa
 • Dependent de podcast
 • Podchaser
 • Matrite de buzunar
 • Deezer
 • Ascultați notițe
 • Player FM
 • Index Podcast
Directoare Buzzsprout

Odată incluse în Apple Podcast-uri, podcast-urile dvs. vor apărea automat în aplicații de podcasting precum Overcast, Castro, Catbox, Podfried. De asemenea, puteți partaja podcast-urile pe canale sociale precum Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn pentru a găsi noi ascultători.

În afară de aceasta, Buzzsprout oferă alte câteva instrumente avansate de promovare și marketing pentru a ajunge la un public mai larg. De exemplu, funcția „Visual Soundbites” vă permite să creați un trailer video bazat pe o durată scurtă de sunet podcast.

Alte caracteristici avansate includ:

 • Marcatori de capitol: această caracteristică vă permite să împărțiți episoadele mai lungi în „capitole” sau segmente mai scurte. Publicul dvs. poate naviga cu ușurință către un anumit segment sau poate sări peste spoilere.
 • Magic Mastering – La fel cum filtrele Instagram îmbunătățesc calitatea imaginii, funcționalitatea Magic Mastering vă ajută să îmbunătățiți calitatea audio.
 • Optimizarea automată a episodului: Buzzsprout optimizează episoadele dvs. automat de îndată ce le încărcați. Le puteți posta imediat sau puteți programa ziua și ora.
 • Transcriere: Buzzsprout vă ajută să vă faceți podcasturile mai accesibile transcriindu-le. Este mai potrivit pentru SEO, cititori rapid și pentru persoanele cu deficiențe de auz.

Câștigător: Buzzsprout.

Buzzsprout oferă funcții de promovare și distribuție mult mai avansate decât Podbean și Libsyn. Deși, multe podcast-uri pot găsi instrumentul de editare în vrac al lui Libsyn destul de util.

6. Integrări ale terților.

Boabe de fasole:

Podbean permite integrări gratuite și plătite. De exemplu, puteți trimite automat e-mailuri abonaților dvs. Mailchimp atunci când postați episoade noi gratuit. Integrarea cu Mailchimp vă ajută, de asemenea, să colectați adrese de e-mail.

De asemenea, se integrează cu instrumente gratuite precum Dropbox, Vokal Studio, Google Analytics, metaetichete SEO, amplificator de articole și multe altele.

Pluginuri Podbean

Libsyn:

Libsyn permite integrarea directă cu WordPress cu plugin-ul său WordPress Libsyn Publisher Hub. Pluginul vă permite să publicați podcast-uri direct de pe WordPress și vă asigură că fișierele și fluxul RSS sunt găzduite pe serverul browserului dvs. web.

În plus, funcția de publicare OnPublish încorporată a Libsyn vă permite să postați pe mai mult de 20 de platforme podcast dintr-un singur tablou de bord. Fluxul RSS Libsyn și OnPublish vă conectează, de asemenea, cu publicul dvs. pe platforme și aplicații precum Spotify, Pandora, Apple Podcast-uri etc.

Focar buzzing:

Buzzsprout oferă o funcție de transcriere audio integrată cu plată, care începe de la 0,25 USD pe minut. Este minunat pentru SEO, pentru a converti episoade audio în postări pe blog sau pentru a ajunge la un public nou.

De asemenea, veți obține un plugin WordPress gratuit pentru podcasturi pe care îl puteți integra cu site-ul sau playerul dvs. de podcasturi. Platforma se integrează, de asemenea, cu instrumente de podcast precum Chartable, Alitu, Podtrac și Hindenburg Journalist.

Integrări Buzzsprout

Vă puteți conecta direct la API-ul Buzzsprout pentru opțiuni de integrare mai avansate.

Câștigător: Podbean.

Câștigătorul clar aici este Podbean cu opțiunile sale native de plugin.

7. Aplicație mobilă.

Boabe de fasole:

Podbean oferă o aplicație pentru dispozitive iOS și Android care vă permite să transmiteți în direct podcast-urile dvs. sau să înregistrați și să editați podcast-urile și apoi să le publicați. Aplicația Podbean Podcast are peste un milion de utilizatori activi și mai multe instrumente încorporate pentru a vă îmbunătăți experiența de podcasting.

Aplicația Podbean Podcast

Aplicația mobilă Podbean vă permite să:

 • Descoperă conținut nou care se potrivește cu interesele tale și descarcă-l oriunde, oricând.
 • Evenimente de streaming live.
 • Implică-ți fanii lăsând comentarii.
 • Vedeți-vă urmăritorii și urmați alți podcasteri.
 • Accesați datele de performanță.
 • Eliminați tăcerile dintr-un episod cu funcția de viteză inteligentă.
 • Utilizați funcția de creștere a volumului pentru a normaliza volumul.
 • Adăugați muzică de fundal și efecte sonore.
 • Editați, împărțiți, combinați și exportați fișiere podcast.

Aplicația mobilă vă ajută, de asemenea, să transmiteți episoadelor bonus și conținut exclusiv utilizatorilor utilizatorilor premium. De asemenea, oferă spațiu de stocare gratuit, oportunități promoționale și instrumente de partajare socială.

Ascultătorii primesc, de asemenea, funcții precum actualizarea automată, notificări de noi episoade, liste de redare personalizate și recomandări.

Libsyn:

Libsyn are propriile aplicații iOS și Android personalizate și sunt disponibile pe piețele Google Play și Amazon.

Aplicații pentru podcast-uri Libsyn

Permite utilizatorilor să creeze liste cu episoadele lor preferate. De asemenea, puteți utiliza culori și grafică personalizate pentru a se potrivi cu tema mărcii dvs.

Alte caracteristici includ:

 • Integrarea și partajarea rețelelor sociale.
 • Ora de dormit.
 • Setări de viteză.
 • Liniile de comentarii și mesageria vocală.
 • Compatibil cu audio, video, text și pdf.

Focar buzzing:

Pentru Buzzsprout, site-ul funcționează ca o aplicație mobilă la sfârșitul ascultătorului său. Îl pot accesa prin intermediul funcției Adăugare la ecranul de pornire de pe dispozitivele iOS și Android.

Aplicația podcast Buzzsprout

Câștigător: Podbean.

Podbean câștigă în categoria aplicației, deoarece aplicația Podbean Podcast are funcții mai avansate pentru utilizatorii și gazdele podcast-urilor.

8. Serviciul pentru clienți.

Boabe de fasole:

Podbean oferă podcast-urilor asistență pentru clienți prin e-mail ticketing și o opțiune de chat live. Nu există nicio opțiune de apel telefonic.

De asemenea, oferă suport extins prin baza sa de cunoștințe. Baza de cunoștințe conține tutoriale video, ghiduri „de început”, asistență publicitară, ghid live, ghid pentru aplicații, seminarii web gratuite, ghid pentru dezvoltatori, suport pentru pluginuri și alte resurse pentru podcast-uri.

Libsyn:

Libsyn are un blog de asistență, un blog comunitar, tutoriale video și o bază de cunoștințe. De asemenea, veți găsi diverse ghiduri, cum ar fi cum să începeți și să vă planificați podcast-ul.

Personalul lor de asistență prin e-mail este disponibil pentru a vă ajuta de luni până vineri, între orele 9:00 și 18:00. M. La 5 p. Starea sistemului M. Libsyn vă permite, de asemenea, să raportați blocări ale sistemului, seminarul web gratuit de pornire rapidă podcasting lunar și asistență juridică.

Focar buzzing:

Asistența Buzzsprout include ghiduri detaliate despre cum să începeți un podcast, blog, statistici ale platformei, ghidul pluginului WordPress, ghidul API Buzzsprout etc.

Helpdesk-ul constă, de asemenea, din interogări și întrebări frecvente pe subiecte precum încorporări, plugin-uri WordPress, directoare și alte funcții de podcasting. De asemenea, puteți profita de opțiunea de căutare pentru a căuta ceea ce doriți.

Asistență pentru clienți Buzzsprout

Există, de asemenea, un kit de presă unde veți găsi resurse valoroase, inclusiv sigle Buzzsprout, culori, capturi de ecran ale aplicațiilor și multe altele. De asemenea, au un canal YouTube și o comunitate privată pe Facebook.

Pentru asistență directă, puteți contacta echipa lor prin asistență prin e-mail. Nu există opțiune de apel telefonic sau chat live.

Câștigător: Podbean.

Podbean este câștigătorul aici, oferind o opțiune de chat live, ticketing prin e-mail și ghiduri de auto-ajutor. Celelalte două platforme de podcasting vă permit să vă conectați direct cu acestea prin intermediul asistenței prin e-mail.

9. Planuri de stabilire a prețurilor.

Boabe de fasole:

Inițial, veți obține un plan freemium care oferă cinci ore de stocare totală, lățime de bandă de 100 GB și unele servicii și caracteristici limitate. Există trei planuri plătite după aceea.

Planurile plătite ale lui Podbean includ:

 • Audio nelimitat: 9 USD pe lună (facturat anual)
 • Plus nelimitat: 29 USD pe lună (facturat anual)
 • Afaceri – 99 USD pe lună (facturat anual)

Toate aceste planuri oferă spațiu de stocare nelimitat, lățime de bandă nemăsurată, statistici avansate, teme Pro, fluxuri RSS și multe altele. Există câteva variante ale opțiunilor și caracteristicilor dvs. de personalizare. De exemplu, veți obține funcția de cont Patron numai cu planul Unlimited Plus și Business.

Libsyn:

Libsyn nu oferă un plan gratuit. Veți obține șase planuri de plată, cu un preț de pornire de 5 USD pe lună.

Planurile plătite includ:

 • Clasic 50 – 5 USD pe lună (până la 50 MB stocare)
 • Clasic 250 – 15 USD pe lună (până la 250 MB stocare)
 • Clasic 400 – 20 USD pe lună (până la 400 MB stocare)
 • Clasic 800 – 40 USD pe lună (până la 800 MB stocare)

Puteți opta pentru planuri avansate pentru a obține mai mult spațiu de stocare:

 • Avansat 1500 – 75 USD pe lună (până la 1500 MB spațiu de stocare)
 • Avansat 3000 – 150 USD pe lună (până la 3000 MB stocare)
Planuri de prețuri Libsyn

Puteți încerca LibsynPRO pentru mai multe funcții, stocare și prețuri personalizate. Unele dintre caracteristicile sale includ instrumente dinamice de inserare a anunțurilor, SSO Private Podcasting, statistici conforme IAB v2.0 și multe altele.

Focar buzzing:

Buzzsprout oferă un plan freemium de până la 90 de zile și trei planuri plătite.

Costul planurilor plătite:

 • 12 USD pe lună
 • 18 USD pe lună
 • 24 USD pe lună.
Prețuri Buzzsprout

Planul gratuit vă permite să încărcați două ore de sunet în fiecare lună, făcându-l o opțiune excelentă pentru începători sau pentru cei care creează episoade scurte și rare.

Primul plan plătit permite trei ore de sunet, al doilea permite șase ore de sunet, iar al treilea permite 12 ore de încărcare lunară. De asemenea, puteți încărca mai mult conținut plătind o sumă suplimentară pe oră pentru fiecare plan.

Toate planurile plătite oferă acces complet la statistici, jucători încorporați, directoare de podcasturi și un site de podcasturi.

Câștigător: Podbean.

Podbean este câștigătorul aici, oferind un plan gratuit nelimitat, care permite cinci ore de încărcare audio în fiecare lună. Cu toate acestea, va trebui să luați decizia finală pe baza cerințelor și obiectivelor dvs. de afaceri.

Argumente pro și contra generale.

Podbean, Libsyn și Buzzsprout, toate trei, oferă capabilități extinse pentru crearea, distribuirea și generarea de bani a podcasturilor. Cu toate acestea, toate au avantajele și dezavantajele lor specifice.

Iată o descriere rapidă a avantajelor și dezavantajelor tuturor acestor instrumente de podcast.

Pro și contra de fasole fasole:

Pro:

 • Platforma este prietenoasă pentru începători.
 • Teme prestabilite pentru site-uri web.
 • Player audio încorporabil cu numeroase opțiuni de personalizare.
 • Panou de statistici vizual și complet.
 • Opțiuni de streaming live.
 • Gazduire nelimitata cu toate planurile tale.
 • Opțiune automată de partajare pe rețelele sociale.
 • Integrare cu mai multe aplicații terțe, inclusiv Mailchimp.
 • Aplicația Podbean Podcast are funcții avansate atât pentru podcast-uri, cât și pentru ascultători.
 • Integrare cu principalele directoare podcast, inclusiv iTunes sau Google Play.
 • Un plan gratuit generos, care vă permite să utilizați caracteristicile sale principale fără nicio investiție.
 • Opțiuni de generare de bani integrate și versatile.
 • Asistență pentru clienți prin e-mail și chat live.

Contra:

 • Nu puteți face podcasturi video cu planurile pentru începători.
 • Obțineți doar o perioadă de rambursare de 7 zile.
 • Nu există nicio funcție de rezervă.

Pro și contra Libsyn:

Pro:

 • Instrument de editare în bloc.
 • Capacitatea de a controla unde și când postezi.
 • Optimizarea automată a podcasturilor Apple.
 • Feed RSS 100% compatibil.
 • Suport pentru încărcarea fișierelor Protocol de transfer de fișiere (FTP).
 • Trimiterea automată a podcasturilor în directorul aplicației Libsyn.
 • Integrare cu mai mult de 20 de platforme podcast proeminente.
 • Capacitatea de a vinde un spot publicitar pe podcast-ul dvs.
 • Libsyn acceptă video, audio și PDF.
 • Este relativ ieftin, prețul planului de bază începând de la 5 USD / lună.
 • Libsyn se conectează la o gamă largă de directoare podcast, aplicații și servicii, inclusiv Apple Podcast-uri.
 • Este simplu și ușor să vă încărcați conținutul într-un flux RSS lizibil.

Contra:

 • Platforma nu este cea mai ușor de utilizat.
 • Nu oferă o încercare gratuită.
 • Fără asistență prin chat live sau apeluri telefonice.
 • Trebuie să plătiți pentru funcția de analiză.
 • Deși considerat accesibil, cel mai ieftin plan Libsyn vă oferă doar 50 MB de audio pe lună.

Pro și contra Buzzsprout:

Pro:

 • Planul de bază gratuit vă permite să creați două ore de sunet în fiecare lună.
 • O gamă largă de directoare podcast, inclusiv Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Pandora etc.
 • Accesați o piață afiliată și sponsoriți pentru a vă genera podcast-ul.
 • Funcția de transcriere audio permite un acces mai mare la motoarele de căutare, cititoarele rapide și persoanele cu deficiențe de auz.
 • Integrări API pentru conectarea cu aplicații terțe.
 • Planuri simple de plată.
 • Optimizarea automată a podcasturilor, ceea ce îl face adecvat în special pentru începători.
 • Instrument de conținut dinamic pentru a elimina și a adăuga outros sau intros.
 • Marcatori de capitol pentru navigare rapidă.
 • Găzduiește mai multe podcast-uri cu membri nelimitați ai echipei.
 • Mastering magic pentru a îmbunătăți calitatea audio.
 • Funcția Visual Soundbite pentru a crea un trailer video pentru podcast-ul dvs.

Contra:

 • Planul gratuit se încheie în 90 de zile.
 • Fără asistență prin chat live sau apeluri telefonice.
 • Opțiuni de generare de bani limitate.

Declinare de responsabilitate: Acest articol conține linkuri afiliate, unde pot primi un mic comision fără niciun cost pentru dvs. dacă decideți să achiziționați un plan plătit. Toate aceste instrumente sunt cele pe care le recomand pe deplin. Puteți citi dezvăluirea completă a afiliaților în politica mea de confidențialitate.

Rezumat.

Podbean, Buzzsprout și Libsyn sunt unele dintre cele mai bune platforme de găzduire a podcasturilor. Prețurile și caracteristicile variază ușor, dar toate cele trei platforme vă permit să gestionați toate aspectele podcast-ului dvs. și să creați un site de găzduire a podcasturilor.

Încercați Podbean dacă doriți servicii de găzduire și stocare nelimitate la un preț accesibil. Planul audio nelimitat de 9 USD pe lună este o opțiune excelentă dacă aveți doar un podcast. Puteți obține planurile Unlimited Plus și Business dacă doriți să vă monetizați podcasturile.

Buzzsprout este mai potrivit pentru începători cu funcția sa de optimizare automată a episodului și funcțiile avansate de promovare a podcasturilor. Planul lor gratuit este minunat, iar interfața de publicare a lui Buzzsprout oferă ușurință în utilizare.

În cele din urmă, funcțiile avansate ale Libsyn sunt cele mai potrivite dacă aveți podcast-uri existente și știți cât spațiu de stocare este necesar. Este cel mai bun pentru profesioniști și companii. Planurile de bază ale lui Libsyn merită, de asemenea, luate în considerare.